21
Nov
2018

პროფესიონალი მზარეული, რომელმაც ჰაერი “შეწვა”

21 Nov 2018

ნიკოლა დინატო მიშლანის ვარსკვლავის მფლობელი მზარეულია. სწორედ მან გადაწყვიტა შეექმნა ახალი კერძი, სახელწოდებით “შემწვარი ჰაერი”. უჩვეულო ექსპერიმენტი იტალიის ქალაქ კასტელფრანკო-ვენეტოში მდებარე რესტორან Feva-ში შედგა. კერძის დასამზადებლად, დინატომ ჯერ ტაპიოკას ბაზაზე შექმნა “ღრუბლები”, შემდეგ კი შეწვა და გააშრო. საბოლოოდ, ყველაზე უცნაური ინგრედიენტი, ოზონი, შეურია. როგორც ამბობენ, კერძი ძალიან გემრიელია და მისი შეკვეთა $30 ღირს.

mBank QR
mBank QR

 

განხილვა