პრემიუმ დელიკატესების ქსელი Gastronome 6 ნოემბერს დასაქმების ფორუმს ატარებს და სტუმარმასპინძლობისა და გაყიდვების სექტორით დაინტერესებულ პირებს ელოდება.
• 12:00 – 16:00 საათი
• უნივერსიტეტის #24, „ტერმინალის“ ოფისი.
„თუ გსურს დასაქმება, გაინტერესებს სტაბილური სამსახური სტუმარმასპინძლობის სექტორში ან გაყიდვების მიმართულებით, მაშინ გვეწვიე Gastronome-ის მიერ ორგანიზებულ დასაქმების ფორუმზე და გაიარე გასაუბრება, წინასწარი პროცედურების გარეშე“.
თუ რომელიმე ვაკანსია თქვენთვის საინტერესოა, აუცილებლად უნდა ეწვიოთ დასაქმების ფორუმს:
- რესტორნის მენეჯერი
- სუ შეფი
- დემი შეფი
- კონდიტერი
- სერვისის სუპერვაიზერი
- სტუმრის დამხვედრი (ჰოსთესი)
- მიმტანი
- სტიუარდი
- დიასახლისი
- ინვენტარიზატორი
- გაყიდვების კონსულტანტი
- მოლარე
- ვიდეო მონიტორინგის ოპერატორი
- უსაფრთხოების თანამშრომელი
ეს იმ პოზიციების არასრული ჩამონათვალია, რომელთაც Gastronome-ის ბრენდის ქვეშ შემავალი კომპანიები გვთავაზობენ.
ასევე დასაქმების მსურველებს კონკურენტუნარიან პირობებსა და ანაზღაურებას სთავაზობენ. როგორიც არის:
- 40-საათიანი სამუშაო კვირა
- კონკურენტუნარიანი ანაზღაურება
- ჯანმრთელობის დაზღვევა
- პროფესიული განვითარება
- მეგობრული და კომფორტული სამუშაო გარემო
დელიკატესების მაღაზიათა ქსელი Gastronome-ი, დღეს ბაზარზე წარმოდგენილია 7 ფილიალითა და სარესტორნო ქსელით.
Shop&Dine-ის კონცეფციის პირველი რესტორანი Bistro by Gastronome მომხმარებელს იტალიური სამზარეულოს განსაკუთრებულ კერძებს სთავაზობს, ხოლო პრემიუმკლასის რესტორნის, Argentinian Steakhouse -ის მენიუში წარმოდგენილია იაპონური ვაგიუს და ამერიკული შავი ანგუსის სტეიკი და ბურგერი.
სულ მალე Gastronome-ის ჰოლდინგის ქვეშ კიდევ ერთი, ამჯერად პრემიუმკლასის ქართული რესტორანი „თამარა“ გაიხსნება, თუმცა ეს არ იქნება ბოლო სიახლე, რომელსაც კომპანია შემოგვთავაზებს.
[R]