in

ნაყინი, რომელიც მაღალ ტემპერატურაზეც არ დნება – იაპონური პროდუქტი

გემრიელი ნაყინის გარეშე ზაფხული უბრალოდ წარმოუდგენელია, თუმცა, არაჩვეულებრივ გემოს თან დნობის უსიამოვნო პროცესიც ახლავს. იაპონელებმა გადაწყვიტეს კიდევ ერთხელ დაერღვიათ ბუნების კანონები და ნაყინის ისეთი ახალი სახეობა შექმნეს, რომელიც მაღალ ტემპერატურაზეც კი არ რეაგირებს და ინარჩუნებს ფორმას. ეს პროდუქტი იაპონიის Biotherapy Development Research Center-ის სამეცნიერო ჯგუფმა შექმნა. მათ ეკუთვნით უდნობი ყინულის ფორმულაც. იაპონელების მიერ მომზადებული ახალი ნაყინი, მარწყვის პოლიფენოლს შეიცავს, სწორედ ეს ნივთიერება ეხმარება პროდუქტს შეინარჩუნოს ფორმა, კონსისტენცია და როგორც ამბობენ, გემრიელი არომატიც.

“წვდომა 3000-ზე მეტ ბიზნეს ლაუნჯზე მსოფლიოს მასშტაბით” – „რეგუსის“ ვირტუალური ოფისი

Leavingstone-ის დიზაინ დირექტორი საერთაშორისო პორტალ awwwards.com-ის ჟიურის წევრი გახდა!