in

პროდუქტის შეფუთვა, რომელიც ვარგისიანობასთან ერთად იცვლება

ამჯერად ტექნოლოგიური სიახლე სამზარეულოს ეხება. შეფუთვა, რომელიც ვარგისიანობის ინდიკატორით არის აღჭურვილი აქამდე მხოლოდ  რამოდენიმე რძის მწარმოებელ კომპანიას ჰქონდა.

BOG

ვერც კი წარმოიდგენთ, ყოველდღიურად რამდენ ტონა გაფუჭებულ საჭმელს ნაგავში ყრიან. შვეიცარიული კომპანიამ Insignia Technologies ამ საკითხის ფართო მასშტაბებით გადაჭრა გადაწყვიტა და ხორცის ახალი შეფუთვა წარმოადგინა. სპეციალური ინდიკატორის საშუალებით შეფუთვაში როგორც კი ჟანგბადი შედის ინდიკატორიც მოქმედებას იწყებს და გვიჩვენებს რამდენად ვარგისია საკვები.

ინვესტორების დახმარებით 2012 წელს დაწყებული პროექტი გლობალურ სახეს იღებს. დაფინანსება 90 000 ფუნტს შეადგენს, რაც იმის საშუალებას იძლევა, რომ შეფუთვა აშშ, დიდი ბრიტანეთსა და ევროპაში გამოჩნდება.

გამაგრილებელი სასმელი სწრაფი გადახდის აპარატებში – კონკურენცია წინ!

მისტერ რექსის ორი ახალი ისტორია!