in

„ვენდისის“ რესტორნებში აუცილებლად გასასინჯი პრეტცელ ბეკონ ჩიზბურგერი დაბრუნდა

ბურგერი დამზადებულია სპეციალური რეცეპტით, გაუყინავი ხორცით, ვენდისის განუმეორებელი ყველის სოუსით, შებოლილი ხრაშუნა ბეკონით და ცინცხალი ბოსტნეულით. გარდა ამისა, სპეციალურად ამ ჩიზბურგერისთვის განსხვავებული რეცეპტით მზადდება ავსტრიული პრეტცელის ფუნთუშა, რომელიც გამორჩეულია მისი გემოვნური თვისებებით, რაც ბურგერის გემოს კიდევ უფრო განსაკუთრებულს ხდის.

ვენდისში კიდევ ერთი სიახლეა — აპლიკაცია რომელიც ვენდისის და დანკინის მომხმარებელს საშუალებას აძლევს, შეუკვეთოს და გადაიხადოს წინასწარ, რიგში დგომის გარეშე და მიიღოს სასურველი პროდუქტი, მისთვის სასურველ რესტორანში.

ვენდისისთვის 2023 წელი ძალიან წარმატებული იყო, გაიხსნა ორი ახალი რესტორანი და წლის ბოლომდე კიდევ ერთი რესტორნის გახსნაა დაგეგმილი. ქსელის გაფართოება ამით არ დასრულდება და ვენდისი 2024 წელსაც მნიშვნელოვნად გეგმავს რესტორნების რაოდენობის ზრდას. რაც ყველაზე მთავარია, 2024 წელს ერთგულ მომხმარებლებს უამრავ გემრიელ სიახლეს ჰპირდება.

[R]

„შენი იდენტობა განაპირობებს შენს მემკვიდრეობას“

David Koma-მ ახალი კოლექციის გადასაღებად ქართულ შემოქმედებით გუნდთან ითანამშრომლა